Er wordt wel eens gezegd dat er evenveel yoga-stijlen zijn als er yogadocenten zijn…
Je abonnement geeft toegang tot het volledige aanbod, kiezen mag – maar moet dus helemaal niet:
you can have it all!

Kies jouw formule >>
Hatha stijl WP

De basis van yoga mag je wel stellen. 5 pijlers sturen deze stijl: voldoende bewegen, voldoende rusten, gezond eten, ademhaling en positief denken. Tijdens elke hatha sessie, laten we ademhaling, beweging en rust aan bod komen. Tijdens de sessies van 30 minuten focussen we rond één bepaald thema, spiergroep of variaties op een houding. Dat helpt jou voor de langere sessies van één of anderhalf uur.

Meedoen? >>
Sampoorna stijl WP

In de Sampoorna sessies volgen we steeds één zelfde stramien in elke les, opgedeeld in een aantal blokken die slim op elkaar inspelen. Je hele lichaam komt elke keer aan bod. Binnen elk blok is er ruimte voor variatie.

Elke les is op die manier herkenbaar (wat voor rust zorgt) maar toch weer anders zodat je jezelf kan blijven uitdagen.

Iets voor jou? >>
Zachte stijl WP

Deze sessies helpen je op een vriendelijke manier de weg naar binnen te vinden. We gebruiken hulpmiddelen zoals bolsters, blocks, dekentjes en gaan op zoek naar stilte, snoezelen en ‘even niks’. We proberen ook enkele yin-houdingen en werken op het bindweefsel dat in heel ons lichaam verweven zit. De houdingen worden langer aangehouden zodat ons lichaam de tijd krijgt om te ontspannen. Een les waar genieten centraal staat!

Je abonnement kiezen >>
Stoel stijl WP

Stoelyoga kan altijd en overal. Laagdrempelig, fijn om alleen of samen te doen met je collega’s op je werk.

Omkleden hoeft niet, yogamat is niet nodig en toch werken we met het hele lichaam. We besteden extra aandacht aan nek, ruggengraat, handen en polsen. Pauze nemen wordt fun.

Deze sessies worden ook aan bedrijven aangeboden voor hun personeel, iets voor jouw bedrijf?

Bedrijfsaanbod >>
Yoga? Dat is meer dan een wekelijkse afspraak om op je mat te gaan staan.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om het te laten doordringen in je dagelijkse leven. De kans is zelfs groot dat er al meer yoga in je leven is dan je zou denken!

Elke twee weken vallen we graag jouw mailbox binnen met een inkijk in ons leven. Niet omdat dat zo mateloos interessant zou zijn! Maar wel om jou te inspireren, een glimlach op jouw gezicht te toveren, te ontroeren, ergens over te doen nadenken… Dan zijn wij al lang blij 😉

En je krijgt er al meteen een eboek als cadeautje bij met 21 tips om yoga eenvoudig in je dagelijkse leven toe te passen.