Inspiratie2020-09-23T10:28:26+02:00

ideeën & tips

Yoga? Dat is meer dan een wekelijkse afspraak om op je mat te gaan staan.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om het te laten doordringen in je dagelijkse leven. De kans is zelfs groot dat er al meer yoga in je leven is dan je zou denken!

Elke twee weken vallen we graag jouw mailbox binnen met een inkijk in ons leven. Niet omdat dat zo mateloos interessant zou zijn! Maar wel om jou te inspireren, een glimlach op jouw gezicht te toveren, te ontroeren, ergens over te doen nadenken… Dan zijn wij al lang blij 😉

En je krijgt er al meteen een eboek als cadeautje bij met 21 tips om yoga eenvoudig in je dagelijkse leven toe te passen.

7 houdingen om schouders, nek en hart te ontspannen

november 1st, 2017|Categories: Uncategorized|

De winter komt eraan. Stilaan zakken de temperaturen, en zoeken we steeds vaker de warmte van binnen op – met een brandende kachel, smakelijke pompoensoep, een kop hete thee en een beetje yoga verwarmen en ontspannen wij ons lichaam. Zin om mee te doen? Hieronder vind je 7 yoga houdingen die helpen de kou te verdrijven.

Op bezoek bij de man bij wie het allemaal begon: verslag van een Teacher Training bij Yogi Hari

mei 7th, 2017|Categories: Uncategorized|Tags: , , |

Vaak willen mensen weten wat voor stijl yoga er in onze lessen gegeven wordt. Sampoorna Yoga is dan het antwoord in het geval van Devananda, Cindy en Medha. Een stijl

Go to Top